Persbericht: Kies voor het natuurlijke met Arkopharma

Persbericht: Kies voor het natuurlijke met Arkopharma

Maandag 19 juni 2017 — Arkopharma, de specialist in natuurlijke gezondheid, heeft maar al te goed begrepen dat de huidige tijdgeest wordt gekenmerkt door de zoektocht naar een gezonder leven en het streven naar essentiële waarden. Het merk biedt dan ook een gamma van 100% natuurlijke producten aan, verkrijgbaar bij de apotheek en de drogisterij. Ga samen met Arkopharma voor natuurlijk!

Heel wat Belgen vinden dat voorkomen beter is dan genezen en kiezen ervoor om preventief voor hun gezondheid te zorgen. Een slimme keuze! Volgens een studie van Ipsos is de natuurlijke aard van het product voor 63% van de consumenten een belangrijk criterium bij het selecteren van een voedingssupplement.

De markt van de voedingssupplementen is een dynamische markt, die het uitstekend doet (+4% in 2016) en goed is voor maar liefst 383 miljoen euro. België is het vierde land van Europa in de consumptie van voedingssupplementen. Teruggrijpen naar ‘puur natuur’ houdt de Belg bezig, en hij besteedt daar gemiddeld 34 euro per jaar aan (Euromonitor).

Arkopharma, Europees marktleider op het gebied van fytotherapie, biedt een uitgebreid gamma plantaardige voedingssupplementen aan. Met deze producten is het helemaal niet moeilijk om voor natuurlijk te gaan:

  • ARKOCAPS: Plantaardige capsules op basis van planten, voor een achtergrondbehandeling met een zachte, duurzame werking.
    * De 100% plantaardige capsules zijn volledig natuurlijk en bevatten geen gluten of bewaarmiddelen.
  • ARKOVITAL: Een nieuw en ultrakrachtig concentraat met 9 vitaminen en 5 mineralen van 100% plantaardige oorsprong. Dit unieke, gepatenteerde complex bevordert de opname van actieve bestanddelen door het lichaam. Arkovital is het allereerste natuurlijke multivitaminesupplement dat vermoeidheid vermindert en de weerstand verbetert.
  • ARKORELAX Slaap: 75% van de gebruikers geeft aan beter te slapen dankzij deze complete en innovatieve formule van 100% natuurlijke oorsprong.
  • CRANBEROLA: Bij frequente urineklachten bevordert deze 100% natuurlijke oplossing op basis van cranberry, druivenextract en struikheide-extract de normale uitscheidingsfunctie van de urinewegen.
  • ARKOROYAL: Dit complete bijenkorfgamma is de nummer één op de markt en is perfect geschikt voor iedereen, bij de seizoenswisseling of gewoon om te recupereren. Arkoroyal is het eerste label van verantwoorde bijenteelt dat koninginnenbrij* van topkwaliteit biedt.
    * Koninginnenbrij is het krachtvoedsel dat bijen naar hun koningin brengen, waardoor die veertig keer langer leeft en ongelooflijk productief is.

Kortom: fytotherapie is niet alleen de geneeskunde van het verleden, maar ook van de toekomst!