Persuitnodiging: Ga voor natuurlijk en begin de dag zonder stress met een heerlijk ontbijt, dankzij Arkopharma en Food Up Your Health!

L'Atelier en Ville van 8.00 tot 11.00 uur - Dinsdag 20 Juni

Maandag 22 mei 2017 — Mensen met een actieve en drukke levensstijl vinden het soms lastig om gezond te blijven eten. Nochtans is een gezond eetpatroon vaak ook de basis voor een goede gezondheid. Arkopharma, de specialist in natuurlijke gezondheid en Europees leider op het gebied van fytotherapie en voedingssupplementen, helpt u komaf te maken met die slechte eetgewoonten. Ook voor 100% natuurlijke en plantaardige vitaminen kunt u rekenen op Arkopharma. Kortom, voedingssupplementen die uw gezondheid ten goede komen. Ga voor natuurlijk – uw lichaam en gezondheid zullen u dankbaar zijn!

Arkopharma hoopt van harte u te mogen verwelkomen op dinsdag 20 juni 2017 voor een gezond en zelfgemaakt ontbijt in aanwezigheid van Véronique De Clercq, nutritherapeute en oprichtster van Food Up Your Health. U krijgt een workshop aangeboden over de heilzame effecten van een gezonde en evenwichtige voeding op het lichaam van mensen met een actieve levensstijl. Onze voedingsdeskundige zal een aantal principes toelichten en tips geven om uw slechte eetgewoonten voorgoed vaarwel te zeggen. Een drukke agenda en toch gezond eten? Het kan!

Programma:
8.00-11.00 uur: Healthy Homemade Breakfast
8.00-11.00 uur: Workshop met Véronique De Clercq, die u tips en trucs komt geven om gezond te blijven eten in combinatie met een actieve, drukke levensstijl.

Er zullen ook enkele vertegenwoordigers van Arkopharma aanwezig zijn om een gezond en 100% natuurlijk alternatief voor uw eetpatroon voor te stellen op basis van voedingssupplementen.

Praktische informatie:
Wanneer? 20 juni 2017, 8.00 – 11.00 uur
Waar? L’Atelier en Ville, Hoogstraat 64, 1000 Brussel

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op deze heerlijk gezonde ochtend. Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk op 2 juni te bevestigen via jbuono@peppermint.be.

 

Over Food Up Your Health:
Véronique De Clercq ontwikkelt geen diëten, maar biedt een echte ‘herop-voeding’ aan. Ze leert nieuwe eetgewoonten aan, die afgestemd zijn op wat elk individu nodig heeft. Ook leert ze mensen technieken aan voor het veranderen van hun eetgedrag, zodat ze de nieuwe gewoonten geleidelijk, gemakkelijk en blijvend kunnen invoeren in hun dagelijkse leven. Wat moet ik precies eten, waarom en hoe?